New Look!!

I guess upon reading this post you would notice that I have changed the blog layout. Yeap!! I felt that the previous layout was too cluttered to serve its purpose as a photoblog so I decided to start afresh with a cleaner and simpler layout with minimal distractions. It will also hopefully allow me to post larger sized images such as the one below for better viewing pleasure. So what do you think? I certainly like it and I hope you do too.. :)

I Got Talent

11 comments:

Amanda Christine Wong said...

i like!

maslight said...

uwoh! talking about big. this is big @_@

FR3D NK said...

Nice buss but tlampau simple ehe...

ALTing said...

@amanda: hahaha... thanks!!

@massy: ya ya... BIIIIGGG!!!

@fred: ya lah bah... simple ja bikin... minimalism bah kunun... heheheheh...

♥ AnnieMing ♥ said...

wahh sa suka tingu ini photo.. besar lagi tu.. hehe.. tus nampak kecil gambar2 kawin kami :p haha..

ok ma gini punya blog, simple.. suggestion sa, tari la chat box baru la kami buli leave message pada bila2 masa melawat.. hihihi

ALTing said...

hahah... thnks annie... ya bah, kesian trus sia nampak tu gambar korang kicik2 jadi nya... hmm... kalau mau chat box, mana mau letak ya?? hehehe... teda sudah side column sia nih... jauh butul mau scroll down kalau mau letak di sana bawah... kekekek...

cicak said...

Love the new layout bro. Kasi fullblast gambar. Sa pun masih cari yang wide macam ni cuma blum jumpa yang btul2 suka.

ALTing said...

cicak: actually dia punya ori template tidak macam ni wide bah tapi sia kasi modify sikit sama dia supaya dia lebih wide.. thanks ging!!

cicak said...

oh! hey! trus dapat idea ni. maybe bulih kasi libar juga tu tmpt sa. sa testing dlu lah.

all the best Mr. Alvin!

JACQ said...

I like it! :)

Anderson said...

Alvin, I love your new layout. Well done pal! Keep it up kay.. Hope to see you guys again someday soon.. Cheers!

Post a Comment